Pinterest Video Downloader

Unduh Pidéo Pinterest, Carita, Gambar & GIF

Kumaha ngagunakeun sss pinterest

1

Pilih Pidéo Pinterest

Pilih pidéo Pinterest anu anjeun hoyong unduh, teras salin tautan pidéo.

2

Témpél URL Video

Tempelkeun tautan anu disalin dina kotak pangunduh di luhur teras ketok kana tombol unduh.

3

Unduh Pidéo Pinterest

Nalika prosés unduh parantos réngsé, dina halaman salajengna undeuran anjeun bakal siap diunduh. Ketok dina Force Download tombol pikeun ngundeur pidio dina hiji klik.

Cara panggancangna pikeun Ngundeur

ssspinterest ssspinterest

Kantun Lebetkeun "sss" sateuacan "pinterest" dina tautan teras pencét tombol "ENTER" pikeun ngaunduh pidéo tina Pinterest ku cara anu paling gancang.

Mangga, pastikeun yén -

  • Anjeun dina kaca, nu mintonkeun video tunggal atawa gambar atawa gif atawa carita.

  • Halaman ieu ngandung pidéo atanapi gambar atanapi gif atanapi carita.

Tingali conto di handap -

⇊ Ieu mangrupikeun tautan asli ⇊

https://pin.it/15IomOf
https://in.pinterest.com/pin/662169951454347307/

⇊ Robah URL nganggo sss

https://ssspinterest.com/pin/662169951454347307/

Kumaha Ngundeur Pidéo Pinterest

ssspinterest mangrupikeun alat wéb online pikeun ngabantosan anjeun ngaunduh pidéo, carita, gambar sareng GIF ti Pinterest. ssspinterest dirancang pikeun gampang dianggo dina alat naon waé sapertos Android atanapi ios sareng Windows atanapi Mac OS.

ssspinterest ayeuna mangrupikeun alat pangunduh pidéo Pinterest anu paling gancang, paling luhur sareng paling stabil. Pikeun ngaunduh pidéo atanapi gambar tina Pinterest, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu gampang di handap ieu.

Upami anjeun dina Aplikasi Pinterest, tuturkeun léngkah ieu pikeun ngaunduh Pidéo / Gambar Pinterest

Pinterest Video Downloader

#1 Salin URL Video

Pencét tilu titik di pojok katuhu luhur aplikasi, teras lambaran pilihan bakal muncul ti handap aplikasi. Salin tautan ku ngaklik pilihan "Salin Tautan"

sss pinterest

#2 Témpél URL Video

Pikeun nempelkeun URL pidéo, klik ikon témpél di sisi kénca kotak input teras lebetkeun kana kotak input URL. Teras klik tombol unduh pikeun ngaunduh pidéo.

Unduh Pidéo Pinterest

#3 Pilih Kualitas Video

Saatos ngolah unduhan, pidéo anjeun bakal siap diunduh. Pencét kana tombol unduh pikeun milih kualitas pidéo. Kualitas anu tiasa diunduh bakal ditingalikeun ka anjeun.

Pinterest Downloader

#4 Ayeuna Unduh Pidéo

Pas anjeun klik tombol download paksa. Video bakal ngamimitian diunduh kana alat anjeun.

Upami anjeun dina halaman wéb Pinterest, tuturkeun léngkah ieu pikeun ngaunduh pidéo / gambar Pinterest

Pinterest Download
  • Buka halaman wéb Pinterest dina browser paporit anjeun.

  • Teras angkat ka pidéo / gambar Pinterest anu anjeun hoyong unduh ka PC anjeun.

  • Salin URL pidéo tina bar alamat URL atanapi klik tombol bagikeun teras klik pilihan tautan salinan sapertos anu disebatkeun dina titik 1 dina gambar di luhur.

  • Tempelkeun URL anu disalin kana kotak input, ku ngaklik ikon témpél pikeun nempelkeunana, tingali titik 2nd dina gambar di luhur. Teras klik tombol unduh di handap kotak input pikeun ngaunduh pidéo.

  • Dina kaca salajengna, anjeun tiasa ningali sawangan video anjeun. Pilih kualitas ku ngaklik tombol download.

  • Ayeuna pikeun ngaunduh pidéo dina alat anjeun, klik tombol unduh, pencét tombol unduh maksakeun pikeun diunduh dina hiji malik.

Saatos ngaklik tombol unduh video anjeun bakal ngamimitian diunduh kana alat anjeun.

ssspinterest Fitur

Pinterest video Downloader

Video Downloader

ssspinterest mangrupikeun alat anu saé pikeun ngaunduh pidéo Pinterest tina pin Pinterest. Kalayan alat ieu, anjeun tiasa ngaunduh pidéo pin tunggal ogé sababaraha pidéo ti Pinterest.

Downloader carita

Pins Carita mangrupikeun fitur panganyarna tina Pinterest. Ngagunakeun alat ieu anjeun bisa ngundeur Pinterest Story ku ngan nempelkeun URL Pinterest Story.

Pinterest Story Downloader
Pinterest Gambar Downloader

Ngundeur Gambar

Anjeun tiasa ngaunduh gambar Pinterest nganggo alat ieu. Kalayan ieu anjeun ogé tiasa ngaunduh carousel / gambar pin tunggal.

GIF Downloader

Anjeun oge bisa ngundeur Pinterest GIF. Pinterest GIF Downloader kami tiasa ngabantosan anjeun nyimpen GIF karesep anjeun tina Pinterest.

Pinterest Gif Downloader

Patarosan anu sering ditaroskeun

Naon ari sss pinterest?

Ieu mangrupikeun alat online (aplikasi wéb) anu ngabantosan anjeun ngaunduh Pidéo Pinterest, Carita, Gambar sareng GIF. ssspinterest mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngaunduh pidéo tina Pinterest.

Naha éta nunjukkeun "kasalahan" nalika kuring ngaunduh?

Panginten anjeun nyalin tautan pribadi / teu sayogi / salah, atanapi sambungan jaringan teu stabil. cobian ngamuat deui situs sareng nyalin tautan deui.

Naha jasa anu disayogikeun ku situs ieu gratis?

Sumuhun. Ieu sagemblengna bébas. anjeun teu kudu mayar nanaon, sabab layanan kami salawasna gratis!.

Alat naon anu cocog sareng Alat ieu?

ssspinterest cocog sareng alat naon waé. Kami ngadukung sadaya panyungsi modéren sapertos Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge jsb.

Naha aya wates pikeun jumlah pidéo anu kuring tiasa unduh?

Henteu! Anjeun tiasa ngaunduh saloba pidéo anu dipikahoyong, teu aya wates undeuran pidéo.

Dimana mendakan pidéo anu diunduh?

Biasana, pidéo diunduh kana polder standar anu disebut "Unduh".

Naha ssspinterest nyimpen pidéo anu diunduh atanapi nyimpen salinan pidéo?

Pernah, ssspinterest henteu nyimpen pidéo, atanapi nyimpen salinan pidéo anu diunduh. Ogé, alat ieu henteu ngalacak sajarah undeuran panggunana, ku kituna pangguna ssspinterest ngagunakeun alat ieu sacara anonim.