Shkarkues i videove Pinterest

Shkarkoni Pinterest Video, Tregime, Imazhe dhe GIF

Si të përdorni sss pinterest

1

Zgjidhni Pinterest Video

Zgjidhni videon Pinterest që dëshironi të shkarkoni dhe më pas kopjoni lidhjen e videos.

2

Ngjit URL-në e videos

Ngjitni lidhjen e kopjuar në kutinë e mësipërme të shkarkimit dhe më pas trokitni lehtë mbi butonin e shkarkimit.

3

Shkarkoni Video Pinterest

Kur të përfundojë procesi i shkarkimit, në faqen tjetër shkarkimi juaj do të jetë gati për shkarkim. Klikoni në butonin Force Download për të shkarkuar videon me një klik.

Mënyra më e shpejtë për të shkarkuar

ssspinterest ssspinterest

Thjesht futni "sss" përpara "pinterest" në lidhje dhe shtypni butonin "ENTER" për të shkarkuar videot nga Pinterest në mënyrën më të shpejtë.

Ju lutem, sigurohuni që -

  • Ju jeni në faqen, e cila shfaq një video të vetme ose imazhe, gif ose histori.

  • Kjo faqe përmban një video ose imazhe, gif ose histori.

Shihni një shembull më poshtë -

⇊ Këto janë lidhje origjinale ⇊

https://pin.it/15IomOf
https://in.pinterest.com/pin/662169951454347307/

⇊ Ndrysho URL-në me sss

https://ssspinterest.com/pin/662169951454347307/

Si të shkarkoni videot e Pinterest

ssspinterest është një mjet në internet në internet për t'ju ndihmuar të shkarkoni video, tregime, imazhe dhe GIF nga Pinterest. ssspinterest është krijuar që të jetë i lehtë për t'u përdorur në çdo pajisje si Android ose iOS dhe Windows ose Mac OS.

ssspinterest është aktualisht mjeti më i shpejtë, më i lartë dhe më i qëndrueshëm i shkarkimit të videove Pinterest. Për të shkarkuar video ose imazhe nga Pinterest, duhet të ndiqni hapat e thjeshtë të dhënë më poshtë.

Nëse jeni në aplikacionin Pinterest, ndiqni këto hapa për të shkarkuar një Video / Imazhe Pinterest

Shkarkues i videove Pinterest

#1 Kopjo URL-në e videos

Klikoni në tre pikat në këndin e sipërm djathtas të aplikacionit, më pas fleta e opsioneve do të shfaqet nga fundi i aplikacionit. Kopjo lidhjen duke klikuar në opsionin "Kopjo lidhjen"

sss pinterest

#2 Ngjit URL-në e videos

Për të ngjitur URL-në e videos, klikoni në ikonën e ngjitjes në anën e majtë të kutisë së hyrjes dhe ngjiteni në kutinë e hyrjes së URL-së. Më pas klikoni në butonin e shkarkimit për të shkarkuar videon.

Shkarkoni Video Pinterest

#3 Zgjidhni Cilësinë e videos

Pas përpunimit të shkarkimit, videoja juaj do të jetë gati për t'u shkarkuar. Klikoni në butonin e shkarkimit për të zgjedhur cilësinë e videos. Cilësia e disponueshme e shkarkimit do t'ju shfaqet.

Shkarkues Pinterest

#4 Tani Shkarko Video

Sapo të klikoni në butonin e shkarkimit me forcë. Videoja do të fillojë të shkarkohet në pajisjen tuaj.

Nëse jeni në faqen e internetit të Pinterest, ndiqni këto hapa për të shkarkuar video/imazhe të Pinterest

Shkarko Pinterest
  • Hapni faqen e internetit Pinterest në shfletuesin tuaj të preferuar.

  • Më pas shkoni te videot/imazhet e Pinterest që dëshironi të shkarkoni në kompjuterin tuaj.

  • Kopjoni URL-në e videos nga shiriti i adresës së URL-së ose klikoni në butonin e ndarjes dhe më pas klikoni në opsionin e lidhjes së kopjimit siç përmendet në pikën e parë të figurës më lart.

  • Ngjitni URL-në e kopjuar në kutinë e hyrjes, duke klikuar në ikonën e ngjitjes për ta ngjitur, shikoni pikën e dytë në imazhin e mësipërm. Pastaj klikoni në butonin e shkarkimit poshtë kutisë së hyrjes për të shkarkuar videon.

  • Në faqen tjetër, mund të shihni pamjen paraprake të videos suaj. Zgjidhni cilësinë duke klikuar në butonin e shkarkimit.

  • Tani për të shkarkuar videon në pajisjen tuaj, klikoni në butonin e shkarkimit, klikoni në butonin e shkarkimit me forcë për ta shkarkuar me një klik.

Pasi të klikoni në butonin e shkarkimit, videoja juaj do të fillojë të shkarkohet në pajisjen tuaj.

ssspinterest Veçoritë

Shkarkues i videos Pinterest

Shkarkues video

ssspinterest është një mjet i shkëlqyeshëm për të shkarkuar videot e Pinterest nga pinet e Pinterest. Me këtë mjet, ju mund të shkarkoni një video me kunja të vetme, si dhe video të shumta nga Pinterest.

Shkarkues i historive

Kunjat e tregimit janë tipari më i fundit i Pinterest. Duke përdorur këtë mjet, ju mund të shkarkoni Pinterest Story thjesht duke ngjitur URL-në e Pinterest Story.

Shkarkues i Historisë Pinterest
Shkarkuesi i imazheve Pinterest

Shkarkues i imazheve

Ju mund të shkarkoni imazhe Pinterest duke përdorur këtë mjet. Së bashku me këtë, ju gjithashtu mund të shkarkoni imazhe karousel/me një pin.

Shkarkues GIF

Ju gjithashtu mund të shkarkoni Pinterest GIF. Shkarkuesi ynë GIF Pinterest mund t'ju ndihmojë të ruani GIF-in tuaj të preferuar nga Pinterest.

Shkarkues Gif Pinterest

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është sss pinterest?

Është një mjet në internet (aplikacion në internet) që ju ndihmon të shkarkoni Pinterest Videos, Story, Images dhe GIF. ssspinterest është mjeti më i mirë për të shkarkuar video nga Pinterest.

Pse tregon "gabim" kur shkarkoj?

Ndoshta e keni kopjuar lidhjen private/të padisponueshme/të gabuar, ose lidhja e rrjetit është e paqëndrueshme. provoni të ringarkoni faqen dhe kopjoni përsëri lidhjen.

A është shërbimi i ofruar nga kjo faqe falas?

Po. Është krejtësisht falas. ju nuk keni pse të paguani për asgjë, sepse shërbimi ynë është gjithmonë falas!.

Cilat pajisje janë të pajtueshme me këtë mjet?

ssspinterest është i pajtueshëm me çdo pajisje. Ne mbështesim të gjithë shfletuesit modernë si Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge etj.

A ka një kufi për numrin e videove që mund të shkarkoj?

Jo! Mund të shkarkoni sa më shumë video që dëshironi, nuk ka kufi për shkarkimin e videos.

Ku mund të gjeni një video të shkarkuar?

Zakonisht, një video shkarkohet në një dosje të paracaktuar të quajtur "Shkarkime".

A ruan ssspinterest videot e shkarkuara apo ruan një kopje të videove?

Asnjëherë, ssspinterest nuk ruan video, as nuk ruan kopje të videove të shkarkuara. Gjithashtu, ky mjet nuk gjurmon historinë e shkarkimeve të përdoruesve të tij, kështu që përdoruesit e ssspinterest e përdorin këtë mjet plotësisht në mënyrë anonime.