Преземач на видео на Pinterest

Преземете видеа, приказни, слики и GIF на Pinterest

Како да користите sss pinterest

1

Изберете Pinterest Видео

Изберете го видеото на Pinterest што сакате да го преземете, а потоа копирајте ја врската со видеото.

2

Залепете URL на видеото

Залепете ја копираната врска во горното поле за преземање, а потоа допрете на копчето за преземање.

3

Преземете го видеото на Pinterest

Кога ќе заврши процесот на преземање, на следната страница вашето преземање ќе биде подготвено за преземање. Допрете на копчето Force Download за да го преземете видеото со еден клик.

Најбрзиот начин за преземање

ssspinterest ssspinterest

Едноставно вметнете „sss“ пред „pinterest“ во врската, а потоа притиснете го копчето „ENTER“ за да преземете видеа од Pinterest на најбрз начин.

Ве молиме, бидете сигурни дека -

  • Вие сте на страницата што прикажува едно видео или слики или GIF или приказни.

  • Оваа страница содржи видео или слики или GIF или приказни.

Погледнете пример подолу -

⇊ Ова се оригинални врски ⇊

https://pin.it/15IomOf
https://in.pinterest.com/pin/662169951454347307/

⇊ Изменете го URL-то со sss

https://ssspinterest.com/pin/662169951454347307/

Како да преземете видеа од Pinterest

ssspinterest е онлајн веб алатка која ви помага да преземате видеа, приказни, слики и GIF од Pinterest. ssspinterest е дизајниран да биде лесен за користење на кој било уред како што се Android или iOS и Windows или Mac OS.

ssspinterest моментално е најбрзата, највисоката и најстабилната алатка за преземање видео на Pinterest. За да преземете видеа или слики од Pinterest, треба да ги следите лесните чекори дадени подолу.

Ако сте на апликацијата Pinterest, следете ги овие чекори за да преземете видеа / слики на Pinterest

Преземач на видео на Pinterest

#1 Копирај URL на видеото

Кликнете на трите точки во горниот десен агол на апликацијата, а потоа листот со опции ќе се појави од дното на апликацијата. Копирајте ја врската со кликнување на опцијата „Копирај врска“

sss pinterest

#2 Залепете URL на видеото

За да ја залепите URL-адресата на видеото, кликнете на иконата за залепување на левата страна од полето за внесување и залепете ја во полето за внесување URL. Потоа кликнете на копчето за преземање за да го преземете видеото.

Преземете го видеото на Pinterest

#3 Изберете квалитет на видео

По обработката на преземањето, вашето видео ќе биде подготвено за преземање. Кликнете на копчето за преземање за да го изберете квалитетот на видеото. Ќе ви се прикаже достапниот квалитет за преземање.

Преземач на Pinterest

#4 Сега преземете видео

Веднаш штом ќе кликнете на копчето принудно преземање. Видеото ќе започне да се презема на вашиот уред.

Ако сте на веб-локацијата на Pinterest, следете ги овие чекори за да преземете видеа/слики на Pinterest

Преземи Pinterest
  • Отворете ја веб-локацијата Pinterest на вашиот омилен прелистувач.

  • Потоа одете на видеата/сликите на Pinterest што сакате да ги преземете на вашиот компјутер.

  • Копирајте го URL-адресата на видеото од лентата за адреси на URL-то или кликнете на копчето за споделување, а потоа кликнете на опцијата за врска за копирање како што е споменато во првата точка на сликата погоре.

  • Залепете ја копираната URL адреса во полето за внесување, со кликнување на иконата за залепување за да ја залепите, видете ја втората точка на сликата погоре. Потоа кликнете на копчето за преземање под полето за внесување за да го преземете видеото.

  • На следната страница, можете да го видите прегледот на вашето видео. Изберете го квалитетот со кликнување на копчето за преземање.

  • Сега за да го преземете видеото на вашиот уред, кликнете на копчето за преземање, кликнете на копчето принудно преземање за да го преземете со еден клик.

Откако ќе кликнете на копчето за преземање, вашето видео ќе почне да се презема на вашиот уред.

ssspinterest Карактеристики

Преземач на видео на Pinterest

Преземач на видео

ssspinterest е одлична алатка за преземање видеа на Pinterest од пиновите на Pinterest. Со оваа алатка, можете да преземете едно видео со единечни пинови, како и повеќе видеа од Pinterest.

Преземач на приказни

Story Pins се најновата карактеристика на Pinterest. Користејќи ја оваа алатка, можете да ја преземете приказната за Pinterest со само залепување на URL-адресата на Pinterest Story.

Преземач на приказни за Pinterest
Преземач на слики на Pinterest

Преземач на слики

Можете да преземате слики од Pinterest користејќи ја оваа алатка. Заедно со ова, можете да преземате и слики од рингишпил/слики со еден игла.

Преземач на GIF

Можете исто така да преземете GIF на Pinterest. Нашиот преземач на GIF на Pinterest може да ви помогне да го зачувате вашиот омилен GIF од Pinterest.

Преземач на Gif Pinterest

Најчесто поставувани прашања

Што е sss pinterest?

Тоа е онлајн алатка (веб апликација) која ви помага да преземате видеа, приказна, слики и GIF на Pinterest. ssspinterest е најдобрата алатка за преземање видеа од Pinterest.

Зошто покажува „грешка“ кога преземам?

Можеби сте ја копирале приватната/недостапна/погрешна врска или мрежната врска е нестабилна. обидете се повторно да ја вчитате страницата и повторно копирајте ја врската.

Дали услугата што ја обезбедува оваа страница е бесплатна?

Да. Тоа е потполно бесплатно. не треба да плаќате за ништо, бидејќи нашата услуга е секогаш бесплатна!.

Кои уреди се компатибилни со оваа алатка?

ssspinterest е компатибилен со кој било уред. Ги поддржуваме сите модерни прелистувачи како Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge итн.

Дали има ограничување на бројот на видеа што можам да ги преземам?

Не! Можете да преземате онолку видеа колку што сакате, нема ограничување за преземање видео.

Каде да најдам преземено видео?

Обично, видеото се презема во стандардна папка наречена „Преземања“.

Дали ssspinterest ги складира преземените видеа или чува копија од видеата?

Никогаш, ssspinterest не складира видеа, ниту чува копии од преземените видеа. Исто така, оваа алатка не ја следи историјата на преземање на своите корисници, така што корисниците на ssspinterest ја користат оваа алатка целосно анонимно.