Pinterest Video Downloader

Download Pinterest Videos, Crita, Gambar & GIF

Carane nggunakake sss pinterest

1

Pilih Pinterest Video

Pilih video Pinterest sing pengin didownload, banjur salin link video.

2

Tempel URL Video

Tempel link sing disalin ing kothak downloader ndhuwur banjur tutul tombol download.

3

Download Video Pinterest

Yen proses download wis rampung, ing kaca sabanjure download sampeyan bakal siap diundhuh. Tutul tombol Ngundhuh Peksa kanggo ndownload video kanthi siji klik.

Cara paling cepet kanggo Ngundhuh

ssspinterest ssspinterest

Cukup Lebokake "sss" sadurunge "pinterest" ing link banjur pencet tombol "ENTER" kanggo ngundhuh video saka Pinterest kanthi cara paling cepet.

Mangga, priksa manawa -

  • Sampeyan ana ing kaca, sing nampilake video siji utawa gambar utawa gif utawa crita.

  • Kaca iki ngemot video utawa gambar utawa gif utawa crita.

Deleng conto ing ngisor iki -

⇊ Iki minangka pranala asli ⇊

https://pin.it/15IomOf
https://in.pinterest.com/pin/662169951454347307/

⇊ Owahi URL nganggo sss

https://ssspinterest.com/pin/662169951454347307/

Carane Ngundhuh Video Pinterest

ssspinterest minangka alat web online kanggo mbantu ndownload video, crita, gambar lan GIF saka Pinterest. ssspinterest dirancang supaya gampang digunakake ing piranti apa wae kayata Android utawa iOS lan Windows utawa Mac OS.

ssspinterest saiki minangka alat ngundhuh video Pinterest sing paling cepet, paling dhuwur lan paling stabil. Kanggo ndownload video utawa gambar saka Pinterest, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah gampang sing diwenehake ing ngisor iki.

Yen sampeyan ana ing Aplikasi Pinterest, tindakake langkah iki kanggo ndownload Video / Gambar Pinterest

Pinterest Video Downloader

#1 Nyalin URL Video

Klik ing telung titik ing pojok tengen ndhuwur app, banjur sheet pilihan bakal katon saka ngisor app. Salin tautan kanthi ngeklik pilihan "Salin Tautan"

sss pinterest

#2 Tempel URL Video

Kanggo nempel URL video, klik lambang tempel ing sisih kiwa kothak input banjur tempel menyang kothak input URL. Banjur klik tombol download kanggo ndownload video kasebut.

Download Video Pinterest

#3 Pilih Kualitas Video

Sawise proses download, video sampeyan bakal siap didownload. Klik ing tombol download kanggo milih kualitas video. Kualitas sing bisa didownload sing kasedhiya bakal ditampilake kanggo sampeyan.

Pinterest Downloader

#4 Saiki Download Video

Sanalika sampeyan klik tombol download paksa. Video bakal miwiti ndownload menyang piranti sampeyan.

Yen sampeyan ana ing situs web Pinterest, tindakake langkah iki kanggo ndownload video / gambar Pinterest

Pinterest Download
  • Bukak situs web Pinterest ing browser favorit.

  • Banjur pindhah menyang video / gambar Pinterest sing pengin didownload menyang PC.

  • Nyalin URL video saka garis alamat URL utawa klik tombol bareng banjur klik pilihan link salinan kaya kasebut ing titik 1st gambar ing ndhuwur.

  • Tempel URL sing disalin menyang kothak input, kanthi ngeklik lambang tempel kanggo nempel, deleng titik 2 ing gambar ing ndhuwur. Banjur klik tombol download ing ngisor kothak input kanggo ndownload video kasebut.

  • Ing kaca sabanjure, sampeyan bisa ndeleng pratinjau video sampeyan. Pilih kualitas kanthi ngeklik tombol download.

  • Saiki kanggo ndownload video ing piranti sampeyan, klik tombol download, klik tombol download paksa kanggo ndownload kanthi siji klik.

Sawise ngeklik tombol download video sampeyan bakal miwiti ndownload menyang piranti sampeyan.

ssspinterest Fitur

Downloader video Pinterest

Video Downloader

ssspinterest minangka alat sing apik kanggo ndownload video Pinterest saka pin Pinterest. Kanthi alat iki, sampeyan bisa ndownload video pin siji uga sawetara video saka Pinterest.

Downloader crita

Story Pins minangka fitur paling anyar saka Pinterest. Nggunakake alat iki sampeyan bisa ngundhuh Pinterest Story kanthi mung nempel URL Pinterest Story.

Pinterest Story Downloader
Pinterest Image Downloader

Ngundhuh Gambar

Sampeyan bisa ngundhuh gambar Pinterest nggunakake alat iki. Bebarengan karo iki, sampeyan uga bisa ndownload gambar carousel / pin tunggal.

GIF Downloader

Sampeyan uga bisa Download Pinterest GIF. Pinterest GIF Downloader bisa mbantu sampeyan nyimpen GIF favorit saka Pinterest.

Pinterest Gif Downloader

Pitakonan Paling Sering

Apa sss pinterest?

Iku alat online (aplikasi web) sing mbantu ndownload Pinterest Videos, Crita, Gambar lan GIF. ssspinterest minangka alat sing paling apik kanggo ndownload video saka Pinterest.

Napa nuduhake "kesalahan" nalika ngundhuh?

Mungkin sampeyan nyalin link pribadi / ora kasedhiya / salah, utawa sambungan jaringan ora stabil. coba muat ulang situs lan nyalin link maneh.

Apa layanan sing diwenehake situs iki gratis?

ya wis. Iku babar blas free. sampeyan ora kudu mbayar apa-apa, amarga layanan kita tansah gratis!.

Piranti apa sing kompatibel karo Alat iki?

ssspinterest kompatibel karo piranti apa wae. Kita ndhukung kabeh browser modern kayata Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge lsp.

Apa ana watesan kanggo jumlah video sing bisa didownload?

Ora! Sampeyan bisa ndownload akeh video sing dikarepake, ora ana watesan download video.

Ing endi golek video sing diundhuh?

Biasane, video diundhuh menyang folder standar sing diarani "Unduh".

Apa ssspinterest nyimpen video sing diundhuh utawa nyimpen salinan video?

Aja, ssspinterest ora nyimpen video, utawa nyimpen salinan video sing diundhuh. Uga, alat iki ora nglacak riwayat download pangguna, mula pangguna ssspinterest nggunakake alat iki kanthi anonim.